Almi Invest investerar i MyBeat

2019-2-8 10:00

My Beat - VD Fredrik Berlin

My Beat - VD Fredrik Berlin

MyBeat är en ny fristående mobiloperatör som även säljer återanvända mobiltelefoner. Almi Invest har beslutat att investera tre miljoner kronor i bolaget. Investeringen kommer att användas till såväl marknadsföring som försäljning. Både befintliga ägare och privata investerare deltar i emissionen på totalt åtta miljoner kronor.

Baserat på hur många svenskar som nummerflyttar varje år så finns möjligheter för små aktörer att ta sig in på marknaden, som till stor del dominerats av fyra stora aktörer och deras dotterbolag. Jenny Engerfelt, som är Fund Manager på Almi Invest, säger att MyBeat har en lång erfarenhet av mobiltelefoni på den Norska marknaden. Med en grön profil och en fantastisk kundnöjdhet hoppas hon att MyBeat ska kunna bryta dominansen från de stora mobilaktörerna som i dagsläget styr marknaden. Fokus ligger på att MyBeat ska bli en etablerad aktör i både Sverige och övriga nordiska länder.

Konsumenter känner sig ofta missnöjda med både kundservice och bindningstid hos de stora aktörerna. MyBeat erbjuder därför högklassig kundservice för både företag och privatpersoner. Operatören erbjuder även abonnemang helt utan bindningstid och även möjligheten till en molnbaserad växel för sina ca 3 500 kunder.

Ingen annan aktör på den svenska marknaden har erbjudit samma tjänst som MyBeat, nämligen att erbjuda abonnemang i kombination med återanvända mobiler. Innan mobilerna återanvänds återställs de genom att batteri och skärmar byts ut. Detta sparar resurser och kan därför erbjudas kunden som får ett betydligt billigare pris än om den skulle köpa en ny. Eftersom människor även blir alltmer miljömedvetna är detta ett sätt att värna om miljön på ett hållbart sätt.

Marknaden för återanvända telefoner ökar allt eftersom nya mobiler blir allt dyrare. MyBeat samarbetar därför även med Mobilverkstan, så skulle telefonen skadas ger bolaget möjligheten att få den lagad inom 48 timmar från inlämnandet istället för att kunderna får en ny.

HITTA OSS
  • Adress:
  • Huvudkontor
  • Fictional Factory
  • Ricardo Arias Street, Advanced Tower, 1: a våningen
  • Panama City
  • Republiken Panama
KONTAKTA OSS
  • E-mail: info@billminimizer.com
FÖLJ OSS