Android Q Beta finns nu tillgänglig för alla Pixeltelefoner

2019-3-14 13:56

Android Q Beta

Vi har blivit vana vid alla frekventa iOS uppdateringar som Iphoneanvändare njuter av. Det börjar bli lite frustrerande för Androidanvändare eftersom Androids uppdateringar inte kommer lika ofta. Men vi har goda nyheter för alla er som skulle vilja uppgradera sina Androidtelefoner med sprillans ny mjukvara.

Google gick den 13:e Mars ut med att alla deras Pixeltelefoner kommer att kunna installera betaversionen av Android Q. Det är fortfarande inte klart om Googles telefoner kommer att få den slutliga konsumentversionen av Q, men det verkar iallafall som saker är på väg i rätt riktning.

Enligt tidigare uttalanden från Google skulle Android 9 Pie vara den sista mjukvarureleasen för första generationens Pixels, men med detta uttalandet utvidgade Google praktiskt taget mjukvarans livslängd betydligt längre än vad som ursprungligen hade utlovats.

Hur kan du installera Android Q Beta?

Det enklaste sättet att få utvecklarens beta är att registrera sig på Android Beta Program, logga in på kontot som är kopplat till den telefonen som då i sin tur kommer att be Google om att skicka uppdateringen trådlöst till din telefon. Om du ångrar dig kan du enkelt välja att ta bort uppdateringen och nedgradera till Android 9 Pie igen.

Vad kan vi förvänta oss senare?

Tanken är att Google ska lansera en detaljerad demo och presentera många fler funktioner i Q vid deras årliga utvecklarkonferens den 7 Maj. Den officiella lanseringen kommer sannolikt att ske i höst tillsammans med lansering av nya Pixeltelefoner, förutsatt att Google håller fast vid samma metoder som de använt de senaste åren.

Du kan läsa allt om Android Q Betas funktioner på den officiella sidan Android Developer Blog.

I Sverige kan du inte köpa en Pixeltelefon från någon av de vanliga mobiloperatörerna, men de finns tillgängliga hos flera återförsäljare med priser mellan 8 000 och 16 600 kr beroende på modell.

Google Pixel 3 64GB

Google Pixel 3 XL 64GB

Google Pixel 3 128GB

Google Pixel 3 XL 128GB

HITTA OSS
  • Adress:
  • Huvudkontor
  • Fictional Factory
  • Ricardo Arias Street, Advanced Tower, 1: a våningen
  • Panama City
  • Republiken Panama
KONTAKTA OSS
  • E-mail: info@billminimizer.com
FÖLJ OSS