Tele2 och Com Hem ger bort gratis GB- och data-simkort till deras gemensamma kunder

2018-11-22 08:09

tele2&comhem

Den svenska mobiloperatören Tele2 och bredbandsleverantören Com Hem har tidigare i år meddelat deras plan på att gå samman och bilda ett gemensamt företag. Enligt båda företagen kan sammanslagningen beräknas innebära besparingar upp till 450 miljoner kronor, samt en förväntad ökning i omsättning på 900 miljoner kronor inom fem år.

Som ett intyg på sammanslagningen har Tele2 meddelat att gemensamma kunder till båda operatörerna kan välja mellan antingen dubbel surfpott hos Tele2 eller välja ett extra data-simkort till surfplattor, routrar eller andra enheter. Den grundläggande bestämmelsen är att du får en fördel från respektive abonnemang och du behöver åtminstone ett abonnemang hos både Tele2 och Com Hem.

Kunder som kommer välja dubbel data kan enbart dubbla sin data en gång per abonnemang. De som väljer ett extra data-simkort kommer kunna använda surfpotten till sin nuvarande taxa.

Därtill har Tele2 börjat sälja Com Hem TV- och internetabonnemang och kompletterande paket i sina egna butiker samt via deras kundtjänst.

Abonnenter kan kontrollera om de är behöriga för förmånerna genom att logga in eller skapa ett konto på Mitt Tele2 och aktivera sig utan kostnad.

Europeiska kommissionen har tidigare godkänt sammanslagningen mellan Tele2 AB och Com Hem Holding AB under EU:s fusionsbestämmelse genom att fastslå att transaktionen inte skulle ge upphov till konkurrensproblem eftersom företagens aktiviteter och tillgångar i stort sett är komplementära. Trots att båda företagen tillhandahåller tjänster inom telekommunikation i Sverige, där en huvudsakligen fokuserar på mobiltjänster medan den andra huvudinriktning är relaterade till fast och mobil telekommunikation och TV.

HITTA OSS
  • Adress:
  • Huvudkontor
  • Fictional Factory
  • Ricardo Arias Street, Advanced Tower, 1: a våningen
  • Panama City
  • Republiken Panama
KONTAKTA OSS
  • E-mail: info@billminimizer.com
FÖLJ OSS