Brave - Nya alternativet till Google Chrome

Webbläsare Brave, äntligen ett fantastiskt alternativ till Google Chrome

2019-3-19 14:04

Trött på Google Chrome’s och google’s ständiga spårande av hur och vad du gör på internet? Är du inloggad med ditt Google konto i både webläsaren och i din Androidmobil, ja då vet Google både var du är och vad du gör.

Läs mer...

Android Q Beta

Android Q Beta finns nu tillgänglig för alla Pixeltelefoner

2019-3-14 13:56

Vi har blivit vana vid alla frekventa iOS uppdateringar som Iphoneanvändare njuter av. Det börjar bli lite frustrerande för Androidanvändare eftersom Androids uppdateringar inte kommer lika ofta. Men vi har goda nyheter för alla er som skulle vilja uppgradera sina Androidtelefoner med sprillans ny mjukvara.

Läs mer...

Tres kontor

Tres butiker rankade nummer ett på kundsupport i hela telekomindustrin.

2019-3-13 13:20

Enligt Daymakers index och deras årliga undersökning, är Tre den bästa operatören i Sverige. Med den bästa kundsupporen i butik och näst bästa om man inte delar in i någon speciell kategori. Ett av Tres uppdrag är att upprätthålla sin stora känsla för kundnöjdhet och omvårdnad, och en stor del av detta är att ta hand om kunderna och alla deras telecombehov i butik.

Läs mer...

#Tre
iPhone XR coral

Bästa erbjudandena för iPhone XR med mobilabonnemang

2019-3-13 07:19

Marknaden för iPhones växer ständigt och de blir allt dyrare vid varje nysläpp. När iPhone X såg dagens ljus blev det plötsligt vardag med mobiltelefoner som kostar över 10 000 kronor. Tack och lov valde Apple att inkludera många av de banbrytande funktionerna hos iPhone Xs och Xs Max i den mer prisvärda och nyutvecklade modellen iPhone XR.

Läs mer...

#iPhone XR
Huawei Mate20 Series

Huawei Mate 20 Pro Comviq – månadens mobil

2019-3-5 08:41

Som en del av kampanjen "Månadens mobil" har Comviq meddelat att den mobiltelefon som omfattas av kampanjen under hela mars är Huawei Mate 20 Pro 128 GB.

Läs mer...

#Huawei Mate 20 Pro
#Comviq
#Månadens Mobil
Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 med abonnemang

2019-3-4 11:08

De senaste åren har Samsung tillverkat riktigt bra telefoner, så om du redan äger en äldre version av deras flaggskepp Galaxy S funderar du nog på att uppgradera till den nya S10. Här är alla de svenska operatörer som hittills erbjuder årets mest omtalade telefon, såväl med som utan abonnemang:

Läs mer...

#Samsung
#Galaxy S10
My Beat - VD Fredrik Berlin

Almi Invest investerar i MyBeat

2019-2-8 10:00

MyBeat är en ny fristående mobiloperatör som även säljer återanvända mobiltelefoner. Almi Invest har beslutat att investera tre miljoner kronor i bolaget. Investeringen kommer att användas till såväl marknadsföring som försäljning. Både befintliga ägare och privata investerare deltar i emissionen på totalt åtta miljoner kronor.

Läs mer...

Alla de bästa julerbjudandena från de svenska mobiloperatörerna

Alla de bästa julerbjudandena från de svenska mobiloperatörerna

2018-12-10 09:25

Med julen precis runt hörnet rullar många av de svenska mobiloperatörerna ut sina specialerbjudanden och rabatter för att göra helgdagarna ännu mer livliga för sina uppskattade kunder.

Här är allt du kan få rabatterat fram till jul eller nyår:

Läs mer...

Xiaomi-telefoner finns nu till salu på Tres hemsida

Xiaomi-telefoner finns nu till salu på Tres hemsida

2018-12-5 12:06

Tre gick tidigare denna månad ut med att de börjar sälja Xiaomi-produkter på sin hemsida den 7 december, vilket gör dem till den första svenska operatören som säljer de telefonerna på marknaden.

Läs mer...

HITTA OSS
  • Adress:
  • Huvudkontor
  • Fictional Factory
  • Ricardo Arias Street, Advanced Tower, 1: a våningen
  • Panama City
  • Republiken Panama
KONTAKTA OSS
  • E-mail: info@billminimizer.com
FÖLJ OSS